Fogszabályozás, fogszabályozó készülékek, Magyarország piacvezetőjétől. 

Felnőtt fogszabályzás

Felnőtt fogszabályzás

A felnőtt fogszabályzás esetén megjegyezzük, hogy a fogszabályozó kezelések túlnyomó többségét a korai vegyesfogazati életkortól (7-8 év) kezdve a csontérettség befejeződése utáni életkorig (ez a pubertás utáni kor, 15-17 év) végzik. Egyrészt az állcsontok és a fogak növekedésének befolyásolására, azaz az állcsont-ortopédiai tevékenységre csak a fejlődő állcsontok esetében van lehetőség. Másrészt a fogszabályozó tevékenység valamelyest terheli a fogak tartó állományát a parodonciumot és ez, gyermek ill. fiatal korban a legkevésbé sérülékeny.
Mindezek ellenére azonban az is igaz, hogy valamennyi fogszabályozó mechanizmus és készülék a szájba helyezve, az egész élet folyamán bármilyen életkorban használható és működik.
Több éve, évtizede fennálló szabálytalanságot és harapási rendellenességet is érdemes rendbe hozatni, hogy visszaállítsuk a helyes, optimális állapotokat, hogy fogaink még hosszú-hosszú évekig bírják a rájuk nehezedő erőket. Fogaink esztétikája is megváltozik és jobban is funkcionálnak. Ez pedig mosolygásra sarkall minket, ami növeli önbizalmunkat és életminőségünket is javítja. Mivel nincs felső korhatára a fogszabályozásnak, sosem késő elkezdeni!
 
 
Felnőtt fogszabályzás - belső láthatatlan ligual
Felnőtt fogszabályzás -
belső láthatatlan ligual bracket
Felnőtt fogszabályzás - ClearAligner láthatatlan
Felnőtt fogszabályzás -
ClearAligner láthatatlan készülék
Felnőtt fogszabályzás - külső Multi Bracket
Felnőtt fogszabályzás -
külső Multi Bracket készülék
 
 
 
ORTHODONCIA Kft. - Fogtechnika és fogszabályozó laboratórium    |    ,
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu